Trupa rock Lordi s-a alăturat acțiunii de salvare a animalelor afectate de războiul din Ucraina

Muzicienii de la celebra trupă de hard rock Lordi i-au susținut pe activiștii ucraineni pentru drepturile animalelor și au îndemnat oamenii să ajute la salvarea animalelor devastate de război.

De asemenea, aceștia au cerut sprijin pentru extinderea adăpostului „Pegasus” din regiunea Dnipropetrovsk, unde intenționează să construiască un spital pentru tratarea cailor, a relatat UAnimals pe Facebook. Se remarcă faptul că un astfel de spital va permite tratarea cailor afectați de război direct în adăpost. Acest lucru va simplifica viața atât a animalelor, cât și a persoanelor care le îngrijesc.

„Ucraina luptă acum pentru libertatea sa și noi susținem această țară frumoasă! Oamenii nu sunt singurii care suferă. Și animalele nevinovate suferă. Prietenii noștri de la UAnimals fac lucruri extrem de importante, ajutând animalele și salvându-le în timpul războiului”, a declarat Tommy Poutaansuu, vocalistul Lordi.

Vă puteți alătura strângerii de fonduri accesând acest link. Activiștii pentru drepturile animalelor promit celor care vor achita pentru un metru pătrat simbolic al viitorului spital sau pentru o cărămidă simbolică, o semnatura virtuală cu numele donatorului pe fundamentul clădirii.