BUNĂ DIMINEAȚA: De mâine „ECO START” revine la ECOFM în format nou!!!!!!

De Ziua Națională a Radioului „Eco Start” revine pe frecvențele ECO FM în format nou. Gazda emisiunii Irina Suruceanu de luni până vineri de la ora 08 până la 11, va propune publicului un matinal deosebit, plin de informații actuale, rubrici interesante, muzică bună, energie pozitivă și multă dragoste pentru natura din jurul nostru.

Irina Suruceanu, a absolvit Facultatea de Jurnalism și Sțiințe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat. La moment este masterandă la specialitatea Management Media, Marketing online și Business Comunicare la Universitatea Liberă Internațională din RM. În timpul liber iubește să călătorească, a activat în calitate de ghid  turistic.  Adoră să decopere oameni și povești de viață. De pe băncile facultății este pasionată de radio, iar activitatea la radio o face cu adevărat  fericită.

„Acest moment l-am așteptat și vizualizat mai mulți  ani.  Voi fi vocea  emisiunii matinale „Eco Start”, împreună vom începe diminețile pe frecvențele ECO FM. Pentru mine această oportunitate înseamnă multă responsabilitate, emoții frumoase și sunt gata să depun mult suflet în fiecare dimineață și în toate proiectele pe care urmează împreună cu echipa să le realizăm. Stați alături, urmează dimineți fantastice și multă voie bună” este mesajul de debut al Irinei Suruceanu