Celebrul pisic Stepan din străinătate ajută animalele din Ucraina

Un favorit al milioanelor de utilizatori de Instagram, motanul  Stepan din Harkov a devenit voluntar și acum ajută din străinătate, adăposturile de animale și grădinile zoologice din Ucraina.

Acest lucru se precizează pe contul pisicului din rețeaua de socializare:„Dragii mei prieteni, sunt sincer recunoscător pentru receptivitatea și sprijinul dumneavoastră! Am strâns 10.035 USD, iar aceste fonduri vor fi transferate către @happy_paw, @uanimals.official, @zoo_12m, @snezhana_zahist_tvarin și Grădina Zoologică Nikolaev. Contribuția ta este neprețuită – datorită sprijinului tău, vom putea oferi îngrijire și tratament decent pentru fiecare animal din Ucraina”, „spune” pisicul Stepan într-o postare.

Motanul  Stepan a devenit faimoas datorită contului său TikTok cu videoclipuri în care se uită cu tristețe la băuturi alcoolice în timp ce pe fundal rulează diverse hituri vechi. Chiar și cântăreața americană Britney Spears a distribuit o fotografie cu Stepan pe rețelele  de socializare.

Din cauza războiului  pisicul Stepan a fost nevoit să plece împreună cu stăpânul său din Harkov-ul bomardat. Acum animalul se află în Franța.

Sursa: UNIAN