„Au o legătură specială”: o cioară grivă s-a împrietenit cu un băiețel(video)

O familie din Danemarca a povestit despre prietenia fiului lor mic cu o cioară grivă care a fost salvată de la înfometare.

Un danez pe nume Christian a dat odată peste o cioară grivă micuță și slabă și a dus-o acasă la prietena sa Lerk pentru a avea grijă de ea. Cioara a fost numită Russell. Când și-a revenit, a fost eliberată afară, dar cioara nu a zburat și a decis să rămână să trăiască lângă casă. Pasărea își vizita salvatorii în fiecare zi, părând să decidă că aceasta este noua sa familie.

Russell a ținut în mod special la micul Otto, care a devenit un prieten adevărat. Corbul se urcă în mașină înainte ca Otto să plece la grădiniță și așteaptă lângă fereastră ca copilul să se întoarcă acasă.

 „Au o legătură specială: Otto nu s-a temut niciodată de Russell, iar pasărea nu se lasă mângâiată decât de băiat. Dacă deschidem fereastra, Russell intră, se așează pe canapea și se uită la televizor cu Otto. Cred că pur și simplu îi place să stea cu Otto”, spune Lerk. Potrivit acesteia, cioara și copilul se pot juca ore întregi.