#1. Treci la Verde. Invitat Victor Parlicov

Treci la Verde – un podcast despre protecția mediului cu Dinu Rusu. Primul invitat este Victor Parlicov expertului național al Convenţiei Primarilor privind Clima şi Energia în Moldova.

Invitatul primului episod este Victor Parlicov, expert național al Convenției Primarilor privind Clima şi Energia în Moldova.

Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul „Responsabilizare prin informare în localităţile codrene” în raionul Strășeni.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).