„Mi-am pierdut respirația. Mi-e rușine că tigrul a trebuit să curețe după noi „. Un tigru „ecologist” a emoționat internauții (VIDEO)

Un tigru care adună deșeuri într-un parc național din India a stârnit reacții diferite din partea utilizatorilor de social media, de la uimire la tristețe și consternare, potrivit unui reportaj al NDTV.

Site-ul unei televiziuni indiene precizează că tigrul a scos din apă o sticlă din plastic care fusese aruncată de vizitatorii parcului național Tadoba din Maharashtra. După ce imaginile cu prădătorul ținând deșeul între dinți au devenit virale pe rețelele de socializare, utilizatorii au început să își împărtășească opiniile.

Unii au fost deranjați de filmuleț, în timp ce alții au catalogat situația drept „tulburătoare”.

„De ce ar trebui ca sălbăticia să fie nevoită să strângă gunoiul după cei (ne)civilizați. Vă rugăm să nu mai târâți plastic și polistiren în sălbăticie”, a scris un angajat al Serviciului forestier indian.

„Acest lucru este frumos și trist în același timp. Mi-e rușine că tigrul a trebuit să curețe după noi”, a menționat un utilizator.

„Wow, ce videoclip puternic! Este un videoclip convingător care sensibilizează asupra necesității de a interzice plasticul”, a comentat alt internaut.

„Este o filmare atât de emoționantă …. Atât de trist să vezi amploarea daunelor pe care le facem planetei noastre”, a scris un al treilea.

„Tristețe și furie laolaltă atunci când urmăresc acest videoclip. Să ne fie rușine nouă, oamenilor, care aruncăm gunoi peste tot, cu excepția, probabil, a propriilor noastre case. Este timpul ca camerele de luat vederi să îi „prindă” pe vinovați și să le interzică să mai viziteze jungla în viitor, în loc să numere numărul de tigri!” – citează canalul tv opinia unui alt utilizator.

„Acest videoclip este atât de plin de durere. Mi-am pierdut respirația „, a scris un alt internaut.