Banca Mondială a îndemnat producătorii de automobile să abandoneze mașinile cu motoare cu ardere internă din cauza mediului

În legătură cu mediul nefavorabil, Banca Mondială face un apel către toți producătorii de automobile cu o cerere de a opri producția de mașini cu motoare cu ardere internă și de a interzice exploatarea acestora.

Despre aceasta relatează ediția americană a Natural News, dedicată protejării sănătății, vieții și libertății oamenilor.

Raportul notează că unii producători de automobile, inclusiv Volkswagen, s-au angajat să renunțe la motoarele cu ardere internă și să se concentreze pe producerea de vehicule electrice cu emisii zero de CO2.

„Pe lângă Volkswagen, Audi a refuzat să dezvolte motoare pe benzină și diesel, ceea ce a asigurat că va înceta în sfârșit să mai producă mașini cu ardere internă până în 2026. Renault, Volvo, Ford și Jaguar Land Rover au și ele planuri similare, acesta din urmă a început deja să construiască o versiune verde cu elemente de combustibil cu hidrogen a SUV-ului Defender.