Cățelușa Millie ridică gunoiul aruncat de trecători și îl aruncă la tomberonul cel mai apropiat(Video)

S-ar putea să nu poți învăța un câine bătrân trucuri noi, dar acest animal de companie ar putea să ne dea o lecție unora dintre noi. Îmbrăcată cu un salopet de Crăciun cu coarne de ren, câinele de salvare Millie ridică gunoiul aruncat de oamenii leneși și îl aruncă la tomberon.

Proprietarul Alfie Kitson, în vârstă de 80 de ani, nu trebuie decât să arate spre gunoiul arcuncat în stradă și să spună „pune asta la coș”, iar patrupedul în vârstă de cinci ani repede reacționează. A fost învățată trucul în timp ce locuia în Spania cu Alfie Kitson, un instalator pensionar, și soția sa Judith, în vârstă de 75 de ani, care s-au mutat înapoi în Marea Britanie în urmă cu 18 luni.

„Îmi place, la fel și Millie, plus că ajută la menținerea orașului curat și ordonat”, a declarat Alfie Kitson.

Samuel Tiler, 45 de ani, care o admiră regulat pe Millie prin Hereford, a declarat: „Este remarcabil. Mi-aș dori doar ca oamenii să fie mai atenți, deoarece nu ar trebui să fie nevoie de un câine pentru a strânge după ei.

Alfie Kitson, locuiește în Ullingswick, Herefordshire și a adăugat: „Millie este un câine foarte inteligent și pare să se bucure de micul ei truc.„Trecătorilor pare să le placă și ea primește întotdeauna aplauze. Ea joacă în fața publicului, la fel și eu, dacă să fiu sincer.

Alfie Kitson, tată a trei copii, a învățat-o pe Millie trucul după ce a salvat-o dintr-un adăpost din Spania, unde cuplul a locuit timp de 20 de ani. Millie avea doar opt luni când a fost găsită abandonată într-un sac de gunoi legat de ramura unui copac. După ce i-a oferit o casă nouă, pensionarul a văzut un soldat și câinele lui făcând trucul într-un parc din Malaga și a încercat să o determine pe Millie să facă același lucru. A instalat în grădina lor o cutie, de dimensiuni similare unui coș de gunoi public, și, puțin câte puțin, Millie a înțeles că trebuie să arunce deșeurile în cutie.

Kitson a adăugat: „În mod evident, preocupările legate de mediu sunt un subiect fierbinte în acest moment, așa că, dacă putem ajuta la curățarea gunoiului și a plasticului de pe stradă, atunci facem partea noastră pentru a ajuta. „Am salvat-o pe Millie pentru că familia noastră se simțea goală fără animal. Câinii și pisicile sunt o parte importantă din viața oricărei persoane care iubește animalele. Ea nu face doar parte din familie, ea este familia și ne bucurăm că o putem demonstra altora, deoarece este cu adevărat un câine uimitor.”