Câinele de poliție pensionat a plâns când s-a întâlnit cu fostul său partener (Video)

Wangwang este un ciobanesc german de opt ani. Până în iunie 2019, a lucrat ca câine sniffer la punctele de control din provincia Sichuan. După pensionare, Wangwang a fost transferat unui nou proprietar, iar căile ei cu fostul ei partener de lucru s-au despărțit, scrie Daily Star.

În decembrie 2020, fostul proprietar a decis să-l viziteze  în timp ce patrula prin zonă. Polițistul s-a apropiat de casa în care locuiește acum Wangwang și a început să o sune la ușă. După câteva secunde, câinele a fugit din casă și s-a aruncat în brațele fostului ei partener. Videoclipul arată cum Wangwang se freacă cu bucurie de picioarele fostului proprietar și chiar plânge. Când polițistul era pe punctul de a pleca și a mers spre o mașină din apropiere, Wangwang s-a așezat la picioarele lui și a refuzat să-l lase să plece.

Poliția provinciei Sichuan a declarat că Wangwang se simte bine în noua familie. Sănătatea câinelui este  satisfăcătoare – cu toate acestea, blana animalului a devenit căruntă, ceea ce se explică prin vârsta sa.

În comentarii, internauții au scris că ceea ce au văzut i-au emoționat foarte mult și au întrebat de ce Wangwang nu poate locui în secția de poliție sau cel puțin să rămână cu proprietarul său anterior. Poliția a explicat că după pensionare, pentru toți câinii sunt selectați proprietari de încredere și au asigurat că în noile familii câinii primesc îngrijiri mai bune decât în ​​departamentul de poliție.