„Ora Sportului” – o nouă emisiune la ECO FM

Iubitorii sportului se pot bucura de o nouă emisiune sportivă la ECO FM, realizată de jurnalistul sportiv Mihai Burciu.  Emisiunea „Ora Sportului” își propune să promoveze principalele politici ale statului în domeniul sportului și al culturii fizice, activitățile sportive ale MECC, prin mediatizarea, dezbaterea și analizarea celor mai importante probleme și acțiuni din domeniu, inclusiv promovarea rezultatelor și performanțele sportivilor moldoveni.

Invitatul emisiunii de debut este Ivan Gheorghiu, Secretar de stat în domeniul tineret și sport al MECC, unde se vor discuta aspecte despre sportul din Republica Moldova în anul pandemiei. Emisiunea poate fi urmărită în fiecre zi de vineri la ora 18:00, pe pagina ministerului, și pe frecvențele ECO FM.

Beneficiarii sunt specialiștii în domeniul sportului și ai culturii fizice, antrenorii, sportivii, părinții sportivilor, directorii și administratorii instituțiilor sportive publice și private, angajații din cadrul autorităților administrației publice locale de nivelul I și II din cadrul direcțiilor de tineret și sport, specialiștii în medicina sportivă, jurnaliștii din domeniul sportului, publicul consumator de evenimente și știri din domeniul sportului.

Subiectele tratate în proiect vor fi focusate pe programe de analiză și informare a activităților organizate de autoritățile publice centrale și locale în domeniul sportului.

Subiectele specifice sunt: problemele din domeniul sportului, informarea despre calendarul activităților sportive naționale, regionale și internaționale, promovarea rezultatelor sportivilor moldoveni la competițiile internaționale, informarea rezultatelor campionatelor naționale, etc.