Din cauza coronavirusului, pinguinii din Shedd Aquarium din Chicago, sunt distrați în mod special.

Oceanariul american Shedd Aquarium din Chicago este închis vizitatorilor din cauza coronavirusului. Personalul instituției a dat dovadă de creativitate la planificarea activităților pentru animale, în timp ce nu există oaspeți în clădire. Așa că duminică, au luat o parte din pinguini într-o excursie pe teren în jurul acvariului pentru a explora.

Sursa foto:www.secretldn.com

Zoologii au lansat un videoclip despre cum pinguinii se plimbă între acvarii și  admiră cu interes peștii. Ei afirmă că, fără atenția umană, este dificil pentru animale să-și demonstreze agerimea și ingeniozitatea naturală, așa că trebuie să fie distrați special. În clipurile plasate pe rețelele de socializare vedem pinguini crestați – Edward și Annie care se plimbă pe coridoarele goale ale oceanariului. Pinguinul pe nume Wellington, a părut interesat în special de peștii din expoziția Amazon Rising, iar pinguinul Monte, a făcut o excursie în Polar Play Zone, pentru a vedea delfinii.

«Pinguinii nu pot fi lipsiți de sărbătorile populare precum Ziua Sf. Patrick, care este sărbătorită pe 17 martie», susțin angajații instituției

Muncitorii acvariului susțin că nu lasă animalele nesupravegheate. Mai mult, săptămâna viitoare pinguinii își vor începe sezonul de împerechere, process pe care acvariul intenționează să-l transmită online.

 Shedd Aquarium a fost pus în carantină timp de două săptămâni din cauza  coronavirusului, pe 13 martie.