Gest extraordinar făcut de un tânăr pentru 120 de orfani

O vorbă din popor spune: „un gest face cât o mie de cuvinte”. În această categorie încadrându-se și activitățile caritabile care au un rol important în sufletele celor ce obișnuiesc să le facă. Mulți sunt de părere că astfel de obiceiuri sunt capabile să schimbe fundamental un destin, având multe beneficii atât în conștiința celui ce le face cât și către cei ce se revarsă efectele acțiunii persoanei pe care le întreprinde. Tânărul din Suceava – Andrei Viorel – a inițiat o campanie de ajutorare, începând cu luna ianuarie 2017, pentru cei 120 de copii de care a avut grijă în timpul vieții părintele Negrea de la Mânăstirea Podu Cosnei.

În urma unor anunțuri date pe rețelele de socializare, prin posturi mass-media locale și naționale, cât și prin intermediu asociațiilor din țară și din străinătate activitatea s-a desfășurat conform așteptărilor lui Andrei. Astfel, băiatul a adunat o dubiță de alimente neperisabile și le-a dus copiilor care îl așteptau cu multă bucurie. Andrei Viorel nu se oprește aici. Anul acesta vrea să-i sprijine în continuare pe acești tineri orfani, căutând continuu sprijin din partea oamenilor și a presei din țară, susținând faptul că este nevoie de ajutorul nostru. Este crescut la un centru de plasament, cunosc bine tot ceea ce trăiesc acești copii și astfel sufletul meu m-a condus aici.

„Așadar mă dedic în sprijinul lor și sper prin intermediul oamenilor să facem tot ce putem pentru aceste suflete.” – a declarat tânărul, care în prezent suferă de probleme grave de sănătate.

 

Cei care vor să obțină informații suplimentare îl pot contacta direct pe Andrei, la numărul 0771544071. Contul Asociației Creștin Filantropice Sfinții Voievozi Mihai și Gavril CIF 26179032 CONT EURO:RO93RZBR0000060012128472 Cod swith: ROBU CONT LEI: RO45RZBR0000060012128463

Sursa: tarameafrumoasa.com