O veveriță a furat un GoPro și a urcat într-un copac. (Video)

Un locuitor din Montreal a reușit să atragă o veveriță în procesul  de filmare a unui videoclip: a pus o bucată de pâine pe gadgetul inclus, iar animalul a ciugulit momeala și a luat dispozitivul cu el.

Aflând că camera GoPro este necomestibilă, veverița a lăsat-o în pace. Dar rezultatul lucrului comun al rozătoarei și al lui David Freiheit a fost un videoclip de 66 de secunde. Aici puteți vedea cum animalul apucă  camera și urcă cu ea  în copac, apoi veverița încearcă să mănânce dispozitivul.

Potrivit  lui Freiheit, el dorea de mult timp să facă un videoclip cu „ochii” unui animal și de atunci caută oportunități pentru a realiza această idee. După postarea videoclipului doar în prima săptămână, peste o jumătate de milion de oameni au urmărit imaginile, iar numărul de vizualizări crește în fiecare zi.

În același timp, nu este prima dată când reprezentanții lumii animale realizează videoclipuri despre ei înșiși. Uneori, acest lucru se întâmplă ca parte a experimentelor științifice (în 2014, Studiul Geologic al S.U.A. a montat o cameră video pe un urs polar), iar alteori, din întâmplare (în anul 2013, în Australia, un vultur a găsit o cameră pierdută de un ranger și a făcut o înregistrare spectaculoasă de la înălțimea zborului său).