Lumea animală continuă să uimească (Video)

Potrivit publicației LastSightings.com, un caz ieșit din comun a fost filmat sâmbăta trecută de ghidul Kurt Schulz în Parcul Național Kruger din Africa de Sud. Un mascul de babuin fură un pui de leu, îl urcă în copac și începe să aibă grijă de el. Materialul video s-a răspândit rapid pe rețelele sociale.

Sursa foto: https://www.her.ie/

Kurt Schultz se deplasa dimineața devreme la o întâlnire când, a observat o turmă gălăgioasă de babuini. „Înainte de întâlnire, am decis să merg mai devreme în parc pentru a face fotografii – aceasta este hobby-ul și pasiunea mea”, a recunoscut Schulz. Ghidul a observat un babuin al cărui comportament a trezit interes. „Tânărul babuin a traversat drumul și a urcat într-un copac marula. Am așteptat aproximativ 30 de minute, în timp ce babuinul se deplasa de la copac la copac. Restul turmei a plecat, iar babuinul s-a oprit admirând puiul de leu de parcă ar fi fost o femelă tânără de babuin,” – a afirmat ghidul.

Utilizatorii de Internet imediat au făcut comparație cu celebrul desen animat The Lion King.

Potrivit lui Schultz, el a observat pentru prima dată o maimuță care are grijă de un pui de prădător. Din păcate, această poveste are un sfârșit trist: puiul de leu a fost găsit mort două zile mai târziu.