Concursul iernii: fotografiază păsări la hrănitoare!

Este al treilea consecutiv de când Societatea Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii organizează clasicul concurs destinat celor care vor să hrănească păsările sălbatice. Concursul are ca idee principală fotografierea păsărilor sălbatice care vin la hrănitorile artificiale instalate pe timpul iernii, și postarea acestora pe pagina de facebook SPPN în scopul acumulării de like-uri.

În funcție de numărul de aprecieri, SPPN va acorda trei premii, după cum urmează:

  • Premiiul I: un rucsac textil cu un desen de pasăre
  • Premiul II: o planșă cu 50 de specii de păsări
  • Premiul III: carnet hand-made (cu un desen de pasăre)

 

Condițiile de participare la concurs sunt aceleași ca și în anii trecuți: 

1. Fotografiați păsările care vin să se hrănească la hrănitorile instalate de voi (în caz că încă nu ați pus hrănitori, aflați de aici cum puteți face asta).
De asemenea, puteți vizita hrănitorile SPPN (Parcul Dendrariu sau scuarul Onisifor Ghibu) și fotografiați păsările care vin acolo să se hrănească.

2. Trimiteți pozele pe pagina de facebook a Societății Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii sau la adresa sppn.moldova@gmail.com, împreună cu numele vostru de pe facebook, pentru a vă putea da tag (etichetare).

 

Societatea pentru Protecția Păsărilor și a Naturii  vor posta fotografiile primite pe pagina sa, într-un album numit ConcursSPPN_2019, pentru a fi admirate și votate de cei care ne urmăresc.

Concursul se va desfășura pe toată perioada iernii, iar la începutul lunii martie vor fi anunțați câștigătorii.

Mai jos puteți vedea fotografiile care au fost premiate anul trecut:

Premiul 1: Oxana Roșca
Premiul II: Valeria Glibiciuc

 

Premiul II: Gabriela Isac

 

Premiul III: Gheorghe Aramă

 

Premiul III: Petru Berlinschi