La înălțime cu CALM 21.07.2018

O nouă ediției a emisiunii „La înălțime cu CALM” din data de 21 iulie 2018. Vorbim despre intenția Guvernului de a majora salariile la unele categorii de funcționari din APL cu primarul municipiului Strășeni, vicepreședintele CALM Valentina Casian, primarul orașului Drochia, vicepreședintele CALM Cereteu Nina și cu expertul CALM Viorel Rusu. În a doua parte a emisiunii, de la ora 11.00, aflăm de la primarul orașului Cimișlia, vicepreședinte al CALM Gheorghe Raileanu, dar și de la președintele raionului Dubăsari, vicepreședinte al CALM Grigore Policinschi ce semnificație are semnarea Acordului de cooperare între Congresul Autorităților Locale din Moldova și Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova. Tot în a doua parte a emisiunii, primarul municipiului Edineț, vicepreședintele CALM Constantin Cojocaru ne va spune ce decizii s-au luat la Consiliul Director al Asociației Orașelor din România, ce vizează toate orașele din Republica Moldova.
Tot în această ediție  cunoaștem o femeie ce îndulcește toată zona de sud a Republicii Moldova. Este vorba despre Ana Cucu – un antreprenor din Colibași, Cahul.
Ascultați emisiunea „La înălțime cu CALM”:
Partea 1

 

Partea 2


Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM” și vă invităm să ne ascultați în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 10.00 și până la ora 12.00, la Eco FM, pe frecvențele 97,6 MHz – Fălești, 100,2 MHz – Sângerei, 104,4 MHz – Anenii Noi, 98.5MHz – Ștefan Vodă sau online pe site-ul ecofm.md: