16 Dec Concurs: câștigă un determinator de păsări!

Autor Publicat în Știri Vizualizat 414 ori

Fotografiază păsări la hrănitori și câștigă un ghid de identificare a păsărilor!

 

Cartea de căpătâi pentru toți cei care vor să învețe mai bine păsările este determinatorul, sau cum îi mai spunem noi, ghid de identificare. Întrucât determinatorul este cea mai importantă carte a iubitorilor de natură și de păsări, a ornitologilor avansați și a celor începători, ne-am gândit să-l oferim drept premiu celor care iarna aceasta au grijă de păsări.

Acest determinator poate fi al vostru dacă participați la concursul organizat de Societatea Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii și îndepliniți următorii pași:

1. Vizitați hrănitorile SPPN (Parcul Dendrarium sau scuarul Cehov), și fotografiați păsările care vin acolo să se hrănească. Dacă aveți acasă hrănitori, sau le instalați acum, puteți să trimiteți fotografii făcute acolo, care să arate că păsările se hrănesc.

2. Trimiteți pozele pe pagina de facebook a Societații Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii a sau la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., împreună cu numele vostru de pe facebook pentru a vă putea da tag (etichetare).

SPPN vor posta fotografiile primite pe pagina noastră, într-un album numit #ConcursSPPN, pentru a fi admirate și votate de cei care urmăresc concursul. Fotografia cu cele mai multe like-uri va fi desemnată câștigătoare, iar deținătorul ei va deveni stăpânul norocos al unui determinator editat și publicat de Societatea Ornitologică Română.

Concursul se va desfășura pe toată perioada lunilor decembrie și ianuarie, iar la începutul lunii februarie va fi anunțat câștigătorul.

Puteți afla mai multe informații despre concurs pe pagina de facebook a Societății Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii. Puteți fi la curent cu desfășurarea acestuia tot pe această pagină, pe portalul diez.md și la partenerul media a concursului  postul de radio EcoFM.