La înălțime cu CALM 04.01.2020

RETROSPECTIVA ANULUI 2019 ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ LOCALĂ! EMISIUNEA NOASTRĂ VA FI ASCULTATĂ ÎN TOT MAI MULTE COMUNITĂȚI!

Emisiunea La Înălțime cu CALM” este un program în care abordăm subiecte ce vizează activitatea autorităților locale. Experții noștri vin cu propuneri de îmbunătățire a cadrului legislativ din domeniul APL și bat alarma atunci când sunt impuse unele bariere în activitatea autorităților publice locale, iar primarii ne prezintă realitățile din satele și orașele noastre. Modele de administrație locală, bune practici, oameni care se dedică comunităților lor, reușitele CALM – toate le cunoaștem fiind „La Înălțime cu CALM!
În cadrul acestei ediții aflăm de la directorul executiv al CALM Viorel Furdui cum a fost anul 2019 pentru APL/CALM, expertul Alexandru Morcov ne spune cum ar putea fi îmbunătățite serviciile publice locale prestate de către APL, vicepreședintele raionului Drochia Iurie Ostavciuc ne explică cum ar trebui să fie cooperarea dintre nivelul I și nivelul II de administrare, iar de la Alina Semeniuc, primar de Crișcăuți, Dondușeni aflăm ce obiceiuri s-au mai păstrat în satele noastre în această perioadă a sărbătorilor de iarnă.