UE// Între DA și NU 27.07.2021

Invitații emisiunii: Irina Plis – director Alianța pentru Eficientă Energetică și Regenerabile (AEER), Piotr Comarov – director de dezvoltare proiecte AEER și Victor Parlicov – coordonator național la Convenția Primarilor, lider de echipă pe advocacy în proiectul „Abilitarea Cetățenilor în or. Cantemir”.

Asociația Obștească „Media Grup MERIDIAN” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul „ VOCEA TINERILOR – element durabil pentru un viitor verde” în raioanele Ștefan Vodă, Fălești, Sângerei și Anenii Noi.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).