The Daily Telegraph: Prințul Charles la Eco Summit cere companiilor să investească 10 miliarde de dolari în soluționarea problemelor de mediu

Moștenitorul tronului britanic, prințul Charles de Țara Galilor, la summitul One Planet , va cere reprezentanților sectorului privat să investească 10 miliarde de dolari în protecția mediului în decursul unui an, a titrat duminică The Daily Telegraph.

Potrivit publicației, scopul acestui apel este de a încuraja companiile să aloce fonduri pentru proiecte de restabilire a peisajelor, pădurilor și compensarea emisiilor de carbon.

Apelul la investiții în protecția mediului este una dintre măsurile din noul proiect de mediu al Prințului Charles , Terra Carta. Inițiativa oferă îndrumări companiilor pentru a se orienta către un viitor mai ecologic în următorii zece ani.

În timpul discursului său la summit, Charles intenționează să-i îndemne pe reprezentanții sectorului privat din întreaga lume să sprijine proiectul care are drept scop „prosperitate în armonie cu natura, oameni și planetă în următorul deceniu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.