La înălțime cu CALM 28.03.2020

Zece ani cu CALM – pentru o descentralizare și autonomie locală reală! Provocările APL de acum un deceniu și cele din prezent!

Acum zece ani, în Republica Moldova, sute de primari cu viziuni diferite și din diferite partide s-au unit și au decis să creeze o organizație neafiliată politic, care să le reprezinte cu adevărat interesele generale și care să se focuseze cu adevărat pe problemele concrete ale autorităților locale, descentralizare și autonomie locală.
În cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM” aflăm cum s-a întâmplat acest lucru, ce s-a reușit în acest deceniu, dar și cum fac față autoritățile locale provocărilor pe care le au în încercarea de a limita răspândirii virusului care amenință întreaga omenire.

Protagoniștii acestei ediții sunt unii dintre reprezentanții APL care au pus temelia CALM-ului și au contribuit la dezvoltarea acestei instituții: președintele CALM Tatiana Badan; deputatul Igor Munteanu, fostul director al IDIS „Viitorul”; fostul deputat și primar al orașului Soroca Elena Bondarenco; fostul deputat și primar al orașului Orhei Ion Stratulat; fostul deputat și primar al orașului Florești Iurie Tap și fostul deputat și primar al satului Sărata Galbenă, Hâncești Stefan Vlas.

Vă mulțumim că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM”!