La înălțime cu CALM 10.11.2018

LA ÎNĂLȚIME CU CALM DESPRE SISTEMUL UNITAR DE SALARIZARE ȘI PREGĂTIRILE PENTRU CONSTITUIREA REȚELEI PROFESIONALE A SECRETARILOR!
Proiectul de Lege privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar a fost studiat de către membrii CALM, iar experții noștri au elaborat un Aviz cu recomandări privind îmbunătățirea acestuia și l-au expediat Guvernului. Săptămâna trecută, secretarii consiliilor locale s-au reunit la Chișinău pentru a definitiva planul de acțiuni în procesul de creare și dezvoltare a Rețelei profesionale a Secretarilor din cadrul CALM. Recent, un grup de primari au întreprins o vizită de studiu în Germania pentru a vedea și ulterior pentru a pune în practică mecanisme de eficientizare a energiei. Abordăm aceste subiecte în cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM” sâmbătă, 10 noiembrie, cu Viorel Furdui, director executiv al CALM, Roman Vitiuc, șef al Direcției Audit Intern din cadrul Primăriei municipiului Chișinău, Nicolae Tudoreanu, primar de Feștelița, Ștefan Vodă, Natalia Petrea, primar de Costești, Ialoveni, Alexei Burlacu, primarul comunei Rogojeni, Șoldănești, expertul CALM Octav Ivanov, Elena Nicolau, secretar al Consiliului Local din Porumbești, Cantemir, Irina Certan, secretar interimar al Consiliului orășenesc Cricova, Ina Danilov, secretarul Consiliului local Coșnița, Dubăsari și Renata Gabor, secretarul Consiliului comunal Ciuciuieni, Sângerei.
Ascultați emisiunea „La înălțime cu CALM”:
Partea 1

Partea 2


Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM” și vă invităm să ne ascultați în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 10.00 și până la ora 12.00, la Eco FM, pe frecvențele 97,6 MHz – Fălești, 100,2 MHz – Sângerei, 104,4 MHz – Anenii Noi, 98.5MHz – Ștefan Vodă sau online pe site-ul ecofm.md